Göteborgs Bluesförening
Göteborg Blues Society
Göteborg 2003-02-23

Hej käre medlem!

Då var det dags för årets första medlemsutskick. Vi börjar med att tacka Keith Dunn & the Blue Delivery och Say What! för att de gjorde så att årets första konsert blev en sådan lyckad kväll. Vi vill också tacka Keith för att han ställde upp som instruktör på den Harmonica Masterclass som vi arrangerade på Nefertiti i samband med hans besök.

Nästa konsert blir lördagen den 1 mars Villa Belparc, Slottskogen. Då har vi Knockout Greg och Marcus Svensson. Vi öppnar inträdet till Belparc kl 20 och musiken börjar ca kl 21. Till Belparc kan man komma t ex med spårvagn 1, 7 eller 8, hållplats Botaniska trädgården.

Programmet för våren finns på baksidan. Som du kan se så är vi tillbaka på Henriksberg den 22 mars. Då kommer Jenny & the Blue Beans och Martin & His Rhythm Kings. Onsdagen den  9 april har vi ett samarrangemang med Nefertiti. Vi har lyckats få hit den amerikanska bluesgitarristen Anson Funderburgh (t.h.) och hans band The Rockets med Sam Meyers .

Söndagen den 23 mars kommer vi att ha vårt årsmöte, då du är hjärtligt välkommen att delta.Vi börjar kl 17:00 och vi kommar att vara i samlingslokalen på Amiralitetsgatan 24 R (ingång från Galateagatan). Till utskicket har vi bifogat en agenda för mötet. Eftersom vi tänker bjuda på fika så är det bra om du anmäler dig till någon i styrelsen om du kommer.

Vi forsätter med planeringen inför vår bluesfestival Göteborg Blues Party. Vi kommer att ha 4-6 band varje kväll som kommer att alternera mellan två scener. Programmet är ännu inte helt klart. Allt eftersom artister blir klara kommer vi att uppdatera vår hemsida (se nedan). Själva festivalområdet kommer att vara Villa Belparc så det kommer att finnas möjlighet att köpa mat och dryck. Förköp kan göras från och med den 1 april på Pusterviks biljettkassa.

Om du vill vara med att jobba ideellt med Göteborg Blues Party så kontakta någon i styrelsen eller kom till våra medlemsträffar på Louice (se nedan). Vi söker speciellt medlemmar med yrkesvana och kompetens från elektrikeryrket som kan vara med att jobba på festivalen. Vi behöver också hjälp med designen och layouten på vår festivallogga och vår festivalaffisch så om du känner att du är duktig på sådant så hör gärna av dig.

Naturligtvis är det inget krav på att man skall ha några speciella kunskaper för att vara med och arbeta, det finns massor att göra både med att planera och arrangera inför festivalen samt att hjälpa till under själva festivalen.

Vi fortsätter med våra informella medlemsträffar varannan söndag kl 20 på restaurang Louice. Nästa tillfälle blir den 9 Mars. Välkommen att vara med och diskutera blues i allmänhet och föreningens verksamhet i synnerhet!.

En bra ide är att då och då kolla in denna hemsida.

Vi försöker hålla den uppdaterad med senaste nytt. Du vet väl att du kan få medlemsutskicket samt annan info på elektronisk form om du meddelar din email-adress till Göran (se kontaktinfo nedan).

Om du vill köpa förköpsbiljetter till någon konsert eller till festivalen så kan du göra detta på Pusterviks Biljetter vid Järntorget (www.pusterviksbiljetter.com). För konserter på Nefertiti rekommenderar vi att du beställer direkt från deras hemsida (www.nefertiti.se).

Det finns fortfarande svarta T-tröjor med föreningens logga i vitt kvar. Nu endast vanliga T-shirts i storlek XL, L, M och S för 100:- . Kontakta Göran om du vill vara säker på en!