Göteborgs Bluesförening
Göteborg Blues Society
Göteborg 2003-07-14

Hej käre medlem!

Ett stort tack till alla som gjorde Göteborg Blues Party till en sådan minnesvärd upplevelse: publiken, artisterna, medlemmar som ställde upp som funktionärer, Last Buzz Record Co, Villa Belparc, Göteborgs Lastbilscentral. Festivalen blev precis så bra som vi hade hoppats. På vår hemsida har du möjlighet att ge dina synpunkter på festivalen.

Onsdagen den 23 Juli kl 20.00 kör vi i gång med Blues i sommarnatten vid Flamingobaren på Villa Belparc. Inträde 50:-. OBS vid regn är arrangemanget inställt. Därefter planerar vi att köra ytterligare tre onsdagar: 30/7, 6/8 och 13/8.

Lördagen den 20 september är det medlemsfest. Vi kommer att vara inomhus på Villa Belparc. Festen är främst till för medlemmar i bluesföreningen men varje medlem kan gärna ta med en gäst. Det är gratis inträde. Vi kommer att ha band som spelar men vilket det blir är ännu inte riktigt klart. Anmälan sker via vår hemsida med start i mitten av augusti.

Vi har preliminär bokat ett antal datum för hösten (se separat sida). Men än så länge är det bara helt klart med norska Kristin Berglund den 4 oktober på Villa Belparc. Vi återkommer med mer information om hösten i senare utskick.

Du vet väl att du kan få medlemsutskicket samt annan info på elektronisk form om du meddelar din email-adress till Göran (se kontaktinfo). Vi fortsätter med våra informella medlemsträffar varannan söndag kl 20 på restaurang Louise. Välkommen att vara med och diskutera blues i allmänhet och föreningens verksamhet i synnerhet!. Vi har skaffat ett nytt lager svarta T-tröjor med föreningens logga. Vi har den vanliga modellen med rund hals i storlek XL, L, M och S för 100:-. Samt en dam model med V-ringad hals i storlek S och M. för 120:-. Kontakta Göran om du vill vara säker på en!