Göteborgs Bluesförening
Göteborg Blues Society
Göteborg 2004-05-31

Hej bäste medlem!

Här kommer ett nytt utskick med lite tips inför sommaren.

Vår senaste konsert var på Musikens Hus i slutet av april med Jump 4 Joy och Mizz Percy. Det var första gången vi testade detta ställe och vi i styrelsen tyckte att det funkade bra. Hoppas ni som var där också hade en trevlig kväll.

Lördagen den 5 juni är vi på Villa Belparc med Blue Hammer och Crossroad Blues. Blue Hammer från Stockholm gör då sin första spelning i föreningens regi. Ett band som har influerats av artister som BB King, Johnny Guitar Watson, Guitar Slim, Freddy King, Little Johnny Taylor, T-Bone Walker och Johnnie Taylor. Crossroad Blues från Göteborg har spelat tillsammans ända sedan mitten av 70-talet. Muddy Waters, Elmore James mfl dominerar soundet i svängig slamrig Chicago-blues. Om vädret tillåter så testar vi att vara utomhus på Flamingoscenen.

Det är väl ingen som har missat att tordag 1/7 - lördag 3/7 är det dags för Göteborg Blues Party 2004. Till utskicket har vi bifogat programmet. Sedan det trycktes har det blivit klart att Göran Svenningsson är konferencier på fredagen och Lars Mellqvist på lördagen. Vi har beställt fint väder men om vädergudarna inte skulle vara oss nådiga så har vi vädersäkrat ordentligt med tält för både publik och artister. Förköp gör du antingen på Pusterviks biljettkassa vid Järntorget, Bengans vid Stigbergstorget eller på www.ticnet.se. Medlemmar som köper förköp får som vanligt medlemsrabatten tillbaka vid kassorna: 20:- för endagsbiljett och 40:- för tredagarsbiljett.

Den 21 juli börjar vi med Blues i sommarnatten. Därefter hoppas vi att kunna köra ytterligare tre onsdagar. 28/7, 4/8 och 11/8. Mer information om detta kommer senare. När det gäller höstprogrammet lutar det åt att vi sätter igång lördagen den 28 augusti.

Kontakta Göran eller någon annan i styrelsen om du vill köpa en svart T-tröja med föreningens logga. Vi säljer även T-tröjor vid våra konserter. Vi har den vanliga modellen, med rund hals i storlek XL, L, M och S för 100:- . Samt en tjej-modell med V-ringad hals i storlek S och M för 120:-.

På baksidan hittar du som vanligt konsertprogrammet för den närmaste framtiden och kontaktinfo för föreningen.