Göteborgs Bluesförening
Göteborg Blues Society
Göteborg 2004-10-10

Hej bäste medlem!

Då var det dags för ett nytt medlemsbrev med lite information om hösten aktiviteter. Men vi har redan haft några arrangemang i höst. Två konserter, Trickbag och Lindekrantz All Stars i slutet av augusti och nu senast Big Joe Louis & His Blues Kings och Add Blue, som båda blev mycket bra spelningar. Och så medlemsfesten som blev väldigt lyckad med god mat, glada medlemmar och bra musik. Mr Bo & The Voodooers förstärkt med The Voodoofones var i toppform och gjorde en kanonspelning. Ett stort tack till alla inblandade för ovanstående insatser.

Nästa konsert blir lördagen den 30 oktoberMusiken Hus. Då kommer en publikfavorit, Little Jenny & The Blue Beans. Dessutom gör Blue Kind sin första spelning för föreningen. Det brukar bli succé när Jenny och hennes Blue Beans (Mia Kempff bas och sång, Lotta Partapuoli gitarr och Justina Lakin trummor) är på besök. Jenny är en duktig sångerska och en mycket skicklig munspelare och tillsammans med de andra tjejerna i bandet brukar hon bjuda på en höjdarkväll. Repertoaren består både av egna låtar och av covers, från traditionell blues till bluesballader. Så missa inte detta!

För er som inte vet så ligger Musikens Hus på hörnet av Djurgårdsgatan och Karl Johansgatan i den s.k. hängmattan i Majorna.

Den 26 november blir det en konsert med BluebirdsMusikens Hus. Bluebirds är ett av bluessveriges mest kända och etablerade band. De har gett ut fyra CD som fått mycket bra recensioner och har turnerat både i USA och i Australien med sin femtiotalsinspirerade rhythm & blues. Bluebirds består av: Patric Carlson sång och gitarr, Magnus Jonson bas, Jim Ingvarsson trummor och Matti Ollikainen keyboard.

Om du vill köpa förköp till någon konsert så kan du göra detta på Pusterviks biljettkassa vid Järntorget eller på Bengans vid Stigbergstorget. För konserter på Nefertiti rekommenderar vi att du beställer direkt från deras hemsida: www.nefertiti.se. Bluesföreningens medlemmar har rabatt när vi har samarrangemang. Medlemsrabatten får du tillbaka i kassan.

Vi har fortfarande svarta T-tröjor med föreningens logga kvar. Vi har den vanliga modellen med rund hals i storlek XL, L och S för 100:-, samt en dam-modell med V-ringad hals i storlek S och M för 120:-. Kontakta Göran om du vill vara säker på en!