Göteborgs Bluesförening
Göteborg Blues Society
Göteborg 2004-12-06

Hej bäste medlem!

Här är årets sista medlemutskick. Det har varit ett år med väldigt många arrangemang: Blues Fiesta, Göteborg Blues Party, Blues i sommarnatten, Kalasblues plus ordinarie konserter. Om du är intresserad att mer i detalj se vad vi gjort under året kan du gå in på vår hemsida (se nedan) och klicka på länken Konserter arrangerade 2004. Där listas årets alla konserter.

Vårens program är ännu inte klart så information om vilka artister vi skall ha i vår kommer i nästa utskick. Klart är dock att vi även i sommar kommer vi att köra Göteborg Blues Party. Som vanligt blir det helgen efter midsommar. Vi hoppas att du har haft stor glädje av ditt medlemsskap och vill fortsätta att vara medlem. För nu är det dags att förnya medlemsskapet.

Medlemsavgiften för 2005 är 200 kr. Som tidigare får du som medlem rabatt vid våra konserter. Du får även rabatt på Nefertiti då de har blueskvällar i samarrangemang med oss samt på konserter arrangerade av bluesföreningarna i Lysekil, Åmål, Uddevalla och Ulricehamn (rabatten gäller dock inte på Åmåls bluesfestival). Betala in medlemsavgiften på vårt bankgiro: 5168-2003. Det går även bra att betala vid någon av våra spelningar.

Nästa konsert blir onsdagen den 5 januari (Trettondagsafton) på Musikens Hus. Då har vi vår årliga konsert med Svartvitt. En elva personer stark orkester som med sångerskan Gerda Persson i spetsen svänger loss till egna och andras rock- & soulklassiker. Dessutom spelar The Stew - ett fräscht bluesband med fyra unga bluesdiggare som blir ett bra komplement till kvällens huvudband Svartvitt.

Vi har fortfarande svarta T-tröjor med föreningens logga kvar. Vi har den vanliga modellen med rund hals i storlek XL, L, och S för 100:-, samt en dam-modell med V-ringad hals i storlek S och M för 120:-. Kontakta Göran om du vill vara säker på en!

Om du vill köpa förköp till någon konsert så kan du göra detta på Pusterviks biljettkassa vid Järntorget eller på Bengans vid Stigbergstorget. För konserter på Nefertiti rekommenderar vi att du beställer direkt från deras hemsida. Bluesföreningens medlemmar har rabatt när vi har samarrangemang. Medlemsrabatten får du tillbaka i kassan.