Blues i sommarkväll

Kära medlemmar och bluesvänner!

Vi har nu haft fyra spelningar inför fullbokat hus med Mr Bo & The Voodooers, Freddie Nyström Band, Blues Deluxe och Hard on blues. Vi är glada för detta och fortsätter med blues i sommarkväll. Nästa band är:

  • 5 augusti: The Al Tehler Blues Band – fullbokat!
The Al Tehler Blues Band
The Al Tehler Blues Band

Vänligen notera att anmälan sker via SMS och endast via SMS till telefon 076 – 0339908. I SMS:et anger du antal platser som önskas. Därefter erhålls ett bokningsnummer. Entré är 150 kr per person (100 kr för medlemmar i Bluesföreningen) och beloppet för sällskapet betalas via Swish till nr: 1230239210 eller via bankgiro nr: 5168-2003 (Swedbank) – ange bokningsnummer och konsertdatum. Vid entrén bockas ni av mot bokningslista.

Entrén öppnar kl 18.00 och bandet spelar mellan 19.00 och 21.00. Spelningarna kommer att ske inomhus.

Observera att på grund av rådande omständigheter är antalet besökare begränsat till 50 personer per speltillfälle (lokalen har plats för 180 gäster och är möblerad så att beslutade avstånd kan upprätthållas). Bokning av plats måste ske i förväg. Mat och dryck finns att beställa på Villa Belparc som har infört en app som gör att man kan beställa allt vid borden.

Tänk på att hålla avstånd i dessa Coronatider och var rädda om varandra!

Väl mött!
/Styrelsen