Fre 11 juni: Freddie Nyström Band – S/S Marieholm

Freddie Nyström Band
Freddie Nyström Band

Freddie Nyström Band spelar blues på svenska. 

Sedan bandet vann Dusty Road Blues Challenge 2017 med sin blues på svenska har det tagit rejäl fart för bandet. De har hunnit med att spela in med Tomas Gabrielsson (Rolf W, Wilmer X med flera) som producent samt gjort ytterligare inspelning mixad och mastrad av Nordic Sound Lab i Skara. Bandet har också spelat på Uddevalla Blues festival, Åmåls Bluesfest samt för bluesföreningar och på många andra bluesställen.

… det är gitarren, Stratocastern, som är Freddies mångordiga röst. Det är där passionen kommer fram. Lågmält viskande eller ångestfyllt ropande. Han har ett imponerande grepp om den elektriska bluesens idiom, spelar de olika formerna med exakthet.

Bandmedlemmar

  • Freddie Nyström – gitarr och sång
  • Rolf Svensson – bas
  • Jerker Dahlén – trummor

Detaljer

Datum och tid:
Fredag 11 juni 2021, 18:00 – 22:00
Artister:
Freddie Nyström Band
Spellokal:
S/S Marieholm »
Biljettpris:
350:- för musik och varmrätt (300:- för medlemmar i GBF)
Typ av arrangemang:
GBF Blues
Övrig info:
S/S Marieholm har fullständiga rättigheter

Med reservation för regeringens beslut.

Vänligen notera att anmälan sker via SMS och endast SMS till telefon 0767-976747. I SMS:et anger du namn, datum och antal platser som önskas. Entrén är 350:- per person (musik och en varmrätt) (300:- för medlemmar i bluesföreningen) och beloppet för sällskapet betalas via swish till nr: 123 686 3112. Vid Entrén bockas ni av mot bokningslistan. Entrén öppnar vid 18.00 och bandet spelar mellan ca 19.00 – 22.00.

Observera att på grund av rådande omständigheter är antalet besökare begränsat per speltillfälle (lokalen är möblerad så att beslutande avstånd kan upprätthållas). Bokning av plats måste ske i förväg. För att köra på bästa sätt har vi en vädjan till er gäster. När ni bokar, boka ihop så ert sällskap kan sitta tillsammans och umgås. Ni kommer att placeras utifrån er bokning och självklart de riktlinjer som gäller. Vår önskan är att ni allra helst bokar sällskap om fyra personer eller fler (mindre sällskap är så klart också välkomna).