Fre 18 juni: Aunt Nancy – S/S Marieholm

Aunt Nancy
Aunt Nancy. Foto© Kristin Lidell.

Aunt Nancy från Göteborg, spelar blues på sitt eget vis med orgeln i centrum. Sedan bandet bildades 2012 har de släppt två studioalbum och har turnerat i både Sverige och Danmark.

Sa vi att vi gillar att spela blues?

Efter att ha spelat i flera olika konstellationer bestämde sig gitarristen Thomas Rundström och organisten John Lönnmyr för att äntligen spela blues tillsammans. Valet av trummis var givet, Johan Jansson var lättövertalad och Aunt Nancy bildades. Även om idén från början var att jamma blues, började de ganska snart skriva egna låtar och 2014 kom det första självbetitlade albumet. Med en dos rock och americana, en nypa jazz och en hel del spelglädje, håller de blueskitteln kokande!

Bandmedlemmar

  • Thomas Rundström – Gitarr och sång
  • John Lönnmyr – Orgel och sång
  • Johan Jansson – Trummor och sång

Detaljer

Datum och tid:
Fredag 18 juni 2021, 18:00 – 22:00
Artister:
Aunt Nancy
Spellokal:
S/S Marieholm »
Biljettpris:
350:- (300:- för medlemmar i GBF)
Typ av arrangemang:
GBF Blues
Övrig info:
S/S Marieholm har fullständiga rättigheter

Med reservation för regeringens beslut.

Vänligen notera att anmälan sker via SMS och endast SMS till telefon 0767-976747. I SMS:et anger du namn, datum och antal platser som önskas. Entrén är 350:- per person (musik och en varmrätt) (300:- för medlemmar i bluesföreningen) och beloppet för sällskapet betalas via swish till nr: 123 686 3112. Vid Entrén bockas ni av mot bokningslistan. Entrén öppnar vid 18.00 och bandet spelar mellan ca 19.00 – 22.00.

Observera att på grund av rådande omständigheter är antalet besökare begränsat per speltillfälle (lokalen är möblerad så att beslutande avstånd kan upprätthållas). Bokning av plats måste ske i förväg. För att köra på bästa sätt har vi en vädjan till er gäster. När ni bokar, boka ihop så ert sällskap kan sitta tillsammans och umgås. Ni kommer att placeras utifrån er bokning och självklart de riktlinjer som gäller. Vår önskan är att ni allra helst bokar sällskap om fyra personer eller fler (mindre sällskap är så klart också välkomna).

Tänk på att hålla avstånd i dessa Coronatider och var rädda om varandra