Fre 4 juni: Tomas Jo’ Group – S/S Marieholm

Tomas Jo' Group
Tomas Jo’ Group

Tomas Jo’ Group är en kraftfull trio bestående av Tomas Jo´ Johansson sång/gitarr, Tero Eddie Kupiainen bas och P-O Hesselbom på trummor. En blues/rocktrio. Bandet släppte nyligen sitt debutalbum och låtarna har spelats på olika bluesstationer, ända borta i USA. Publiken på S/S Marieholm kommer att vara först med att höra dessa låtar live.

Med reservationer för regeringens beslut

Bandmedlemmar

  • Tomas Jo´ Johansson – sång/gitarr
  • Tero Eddie Kupiainen – bas
  • P-O Hesselbom – trummor

Detaljer

Datum och tid:
Fredag 4 juni 2021, 18:00 – 22:00
Artister:
Tomas Jo’ Group
Spellokal:
S/S Marieholm »
Biljettpris:
350:- för musik och varmrätt (300:- för medlemmar i GBF)
Typ av arrangemang:
GBF Blues
Övrig info:
S/S Marieholm har fullständiga rättigheter

Vänligen notera att anmälan sker via SMS och endast SMS till telefon 0767-976747. I SMS:et anger du namn, datum och antal platser som önskas. Entrén är 350:- per person (musik och en varmrätt) (300:- för medlemmar i bluesföreningen) och beloppet för sällskapet betalas via swish till nr: 123 686 3112. Vid Entrén bockas ni av mot bokningslistan. Entrén öppnar vid 18.00 och bandet spelar mellan ca 19.00 – 22.00.

Observera att på grund av rådande omständigheter är antalet besökare begränsat per speltillfälle (lokalen är möblerad så att beslutande avstånd kan upprätthållas). Bokning av plats måste ske i förväg. För att köra på bästa sätt har vi en vädjan till er gäster. När ni bokar, boka ihop så ert sällskap kan sitta tillsammans och umgås. Ni kommer att placeras utifrån er bokning och självklart de riktlinjer som gäller. Vår önskan är att ni allra helst bokar sällskap om fyra personer eller fler (mindre sällskap är så klart också välkomna).