Lör 12 juni: Dafgård & Tommy Trumma – S/S Marieholm

Dafgård & Tommy Trumma
Dafgård & Tommy Trumma

DAFGÅRD & TOMMY TRUMMA är ett tvåmannaband från Göteborg med ett genuint sound och ett unikt sväng. Blues, Soul & Rootrock varvas med Swamp pop, Boogaloo och eget material i samma anda. Med utgivningen av nya albumet ”Travel kit groove” och spelningar på bl.a Notoddens bluesfestival och Åmåls Bluesfest har duon börjat göra sig ett namn på den Nordiska bluesscenen.

Stefan Dafgård är känd från band som The Instigators och Jim´s Combo. Tommy Johansson har spelat med bl.a Voxhall Blues och Abel & Kaninerna.

Bandmedlemmar

  • Stefan Dafgård – sång, gitarr & munspel
  • Tommy Johansson – cajón & washboard

Detaljer

Datum och tid:
Lördag 12 juni 2021, 18:00 – 22:00
Artister:
Dafgård & Tommy Trumma
Spellokal:
S/S Marieholm »
Biljettpris:
350:- för musik och varmrätt (300:- för medlemmar i GBF)
Typ av arrangemang:
GBF Blues
Övrig info:
S/S Marieholm har fullständiga rättigheter

Med reservation för regeringens beslut.

Vänligen notera att anmälan sker via SMS och endast SMS till telefon 0767-976747. I SMS:et anger du namn, datum och antal platser som önskas. Entrén är 350:- per person (musik och en varmrätt) (300:- för medlemmar i bluesföreningen) och beloppet för sällskapet betalas via swish till nr: 123 686 3112. Vid Entrén bockas ni av mot bokningslistan. Entrén öppnar vid 18.00 och bandet spelar mellan ca 19.00 – 22.00.

Observera att på grund av rådande omständigheter är antalet besökare begränsat per speltillfälle (lokalen är möblerad så att beslutande avstånd kan upprätthållas). Bokning av plats måste ske i förväg. För att köra på bästa sätt har vi en vädjan till er gäster. När ni bokar, boka ihop så ert sällskap kan sitta tillsammans och umgås. Ni kommer att placeras utifrån er bokning och självklart de riktlinjer som gäller. Vår önskan är att ni allra helst bokar sällskap om fyra personer eller fler (mindre sällskap är så klart också välkomna).