INSTÄLLT! Lör 14 nov: Interstate 40 Rhythm Kings – S/S Marieholm

Interstate 40 Rhythm Kings
Interstate 40 Rhythm Kings

Interstate 40 Rhythm Kings är en energisk rhythm and blues-maskin med influenser av amerikansk musik från 50- och 60-talet samt Southern soul från den legendariska eran från mitten och slutet av 60-talet. Interstate 40 Rhythm Kings spelar med stor glädje, men leker inte med det musikaliska arv de förvaltar. Storslagna grooves utlovas som inte kommer att lämna några dansfötter stillastående.

Bandmedlemmar

  • Benny Olander – Sång/Munspel
  • Björn Vilhjalmsson – Bas/Sång
  • Mikael Dahlgren – Trummor/Sång
  • Patrick Friberg – Gitarr/Sång
  • Jan-Ola Mazetti – Saxofon/Sång

Detaljer

Datum och tid:
Lördag 14 november 2020, 20:00 – 23:00
Artister:
Interstate 40 Rhythm Kings
Spellokal:
S/S Marieholm »
Biljettpris:
350:- för musik och varmrätt (300:- för medlemmar i GBF)
Typ av arrangemang:
GBF Blues
Övrig info:
S/S Marieholm har fullständiga rättigheter

Vänligen notera att anmälan sker via SMS och endast SMS till telefon 0767-976747. I SMS:et anger du namn, datum och antal platser som önskas. Entrén är 350:- per person (musik och en varmrätt) (300:- för medlemmar i bluesföreningen) och beloppet för sällskapet betalas via swish till nr: 123 686 3112. Vid Entrén bockas ni av mot bokningslistan. Entrén öppnar vid 18.00 och bandet spelar mellan ca 20.00 – 23.00.

Observera att på grund av rådande omständigheter är antalet besökare begränsat per speltillfälle (lokalen är möblerad så att beslutande avstånd kan upprätthållas). Bokning av plats måste ske i förväg. För att köra på bästa sätt har vi en vädjan till er gäster. När ni bokar, boka ihop så ert sällskap kan sitta tillsammans och umgås. Ni kommer att placeras utifrån er bokning och självklart de riktlinjer som gäller. Vår önskan är att ni allra helst bokar sällskap om fyra personer eller fler (mindre sällskap är så klart också välkomna).

Tänk på att hålla avstånd i dessa Coronatider och var rädda om varandra.