Lör 18 sep: Hard On Blues – S/S Marieholm

Hard On Blues
Hard On Blues

HARD ON BLUES har spelat ihop sedan 1991. Ett rutinerat band med egen profil, som spelar blues och bluesrock. Ett tidlöst bluesband med rötter ifrån den engelska bluesscenen på 60-talet och framåt.

Bandmedlemmar

  • Holger Olsson – Gitarr, sång
  • Kent Börjesson – Gitarr, sång
  • Patrik Öberg – Bas, sång
  • Lars ”Larro” Rosengren – Trummor
  • Lollo – Munspel

Bokning av plats måste ske i förväg. Vänligen notera att anmälan sker via SMS och endast SMS till telefon 0767-976747. I SMS:et anger du namn, datum och antal platser som önskas. Entrén är 150:- per person och beloppet för sällskapet betalas via swish till nr: 123 686 3112. Vid Entrén bockas ni av mot bokningslistan.

Observera att på grund av rådande omständigheter är antalet besökare begränsat per speltillfälle (lokalen är möblerad så att beslutande avstånd kan upprätthållas).

För att köra på bästa sätt har vi en vädjan till er gäster. När ni bokar, boka ihop så ert sällskap kan sitta tillsammans och umgås. Ni kommer att placeras utifrån er bokning och självklart de riktlinjer som gäller. Vår önskan är att ni allra helst bokar sällskap om fyra personer eller fler (mindre sällskap är så klart också välkomna).

Detaljer

Datum och tid:
Lördag 18 september 2021, 21:00 – 23:30
Artister:
Hard On Blues
Spellokal:
S/S Marieholm »
Biljettpris:
150:- (100:- för medlemmar i GBF)
Typ av arrangemang:
GBF Blues
Övrig info:
Entrén öppnar vid 18.00 och bandet spelar mellan ca 21.00 – 23.30.
S/S Marieholm har fullständiga rättigheter