Lör 19 juni: Lindekrantz Rhythm & Soul – S/S Marieholm

Simon och Pilen
Simon och Pilen

Simon Lindekrantz, en av Sveriges bästa soul & bluesröster + ett band i världsklass med meriter från bl.a. Sven Zetterberg och Totta’s Bluesband, serverar svidande blå blues och passionerad soul. Med sitt sväng & feeling lämnar denna grupp ingen lyssnare oberörd.

Välkommen på en musikalisk upplevelse med mkt glöd och glädje!

Bandmedlemmar

  • Simon Lindekrantz – vox/git/harp
  • Henrik ”Pilen” Pilquist – git
  • Conny Sävmo – bas
  • Tomas ”Tolsson” Olsson – drums/perc

Detaljer

Datum och tid:
Lördag 19 juni 2021, 18:00 – 22:00
Artister:
Lindekrantz Rhythm & Soul
Spellokal:
S/S Marieholm »
Biljettpris:
350:- (300:- för medlemmar i GBF)
Typ av arrangemang:
GBF Blues
Övrig info:
S/S Marieholm har fullständiga rättigheter

Med reservation för regeringens beslut.

Vänligen notera att anmälan sker via SMS och endast SMS till telefon 0767-976747. I SMS:et anger du namn, datum och antal platser som önskas. Entrén är 350:- per person (musik och en varmrätt) (300:- för medlemmar i bluesföreningen) och beloppet för sällskapet betalas via swish till nr: 123 686 3112. Vid Entrén bockas ni av mot bokningslistan. Entrén öppnar vid 18.00 och bandet spelar mellan ca 19.00 – 22.00.

Observera att på grund av rådande omständigheter är antalet besökare begränsat per speltillfälle (lokalen är möblerad så att beslutande avstånd kan upprätthållas). Bokning av plats måste ske i förväg. För att köra på bästa sätt har vi en vädjan till er gäster. När ni bokar, boka ihop så ert sällskap kan sitta tillsammans och umgås. Ni kommer att placeras utifrån er bokning och självklart de riktlinjer som gäller. Vår önskan är att ni allra helst bokar sällskap om fyra personer eller fler (mindre sällskap är så klart också välkomna).

Tänk på att hålla avstånd i dessa Coronatider och var rädda om varandra