Lör 25 sep: Richard Tehler – The Hendrix Project – S/S Marieholm

Richard Tehler
Richard Tehler

Richard Tehler kommer återigen tillbaka till oss för att leverera sin egna personliga tolkning av Jimi Hendrix musik. Det kommer att bli en musikalisk resa fylld av spontanitet, energi och sväng, där varje spelning har ett eget kapitel. Richard och hans band kommer att spela de kändare såväl som de mer okända låtarna som Jimi skrev under sin väldigt korta men extraordinära karriär. Välkommen till en afton då en av rockens pionjärer ska hyllas.

Bandmedlemmar

  • Richard Tehler – gitarr/sång
  • Erik Bodin – trummor/sång
  • Stefan Bellnäs – bas

Detaljer

Datum och tid:
Lördag 25 september 2021, 21:00 – 23:30
Artister:
Richard Tehler – The Hendrix Project
Spellokal:
S/S Marieholm »
Biljettpris:
200:- (150:- för medlemmar i GBF)
Typ av arrangemang:
GBF Blues
Övrig info:
Entrén öppnar vid 18.00 och bandet spelar mellan ca 21.00 – 23.30.
S/S Marieholm har fullständiga rättigheter

Bokning av plats måste ske i förväg. Vänligen notera att anmälan sker via SMS och endast via SMS till telefon 0767-976747. I SMS:et anger du namn, datum och antal platser som önskas. Entré är 200 kr per person (150 kr för medlemmar i Bluesföreningen) och beloppet för sällskapet betalas via swish till nr: 123 686 31 12. Vid entrén bockas ni av mot bokningslista.

Observera att på grund av rådande omständigheter är antalet besökare begränsat till 50 personer per speltillfälle (lokalen är möblerad så att beslutade avstånd kan upprätthållas).  

För att köra på bästa sätt har vi en vädjan till er gäster. När ni bokar, boka ihop så ert sällskap kan sitta tillsammans och umgås. Ni kommer att placeras utifrån er bokning och självklart de riktlinjer som gäller. Vår önskan är att ni allra helst bokar sällskap om fyra personer eller fler (mindre sällskap är så klart också välkomna).