Lör 26 sep: Robert Lighthouse – S/S Marieholm

Robert Lighthouse
Robert Lighthouse

En bluesman och singer/songwriter, ursprungligen från Sverige men flyttade tidigt till Washington DC. Där etablerade han sig som musiker under 80-talet. Spelade på gatan utanför tunnelbanan en tid, men fick snart spelningar på klubbar och turnerade med bluesartister i östra USA och i Europa.

Robert spelade sen under eget namn både solo och med sin trio Trouble no more. När Mick Fleetwood från Fleetwood Mac hade sin klubb i Washington DC spelade dom där tillsammans vid flera tillfällen. Robert har även öppnat för artister som Taj Mahal, Johnny Winter och David Lindley för att nämna några.

Detaljer

Datum och tid:
Lördag 26 september 2020, 20:00 – 23:00
Entrén öppnar vid 18.00
Artister:
Robert Lighthouse
Spellokal:
S/S Marieholm »
Biljettpris:
300:- (250:- för medlemmar i GBF)
Typ av arrangemang:
GBF Blues
Övrig info:
S/S Marieholm har fullständiga rättigheter

Vänligen notera att anmälan sker via SMS och endast SMS till telefon 0767-976747. I SMS:et anger du antal platser som önskas. Entrén är 300:- per person (musik och en varmrätt) (250:- för medlemmar i bluesföreningen) och beloppet för sällskapet betalas via swish till nr: 123 686 3112. Vid Entrén bockas ni av mot bokningslistan.

Observera att på grund av rådande omständigheter är antalet besökare begränsat till 50 personer (lokalen är möblerad så att beslutade avstånd kan upprätthållas). Bokning av plats måste ske i förväg.

Tänk på att hålla avstånd i dessa Coronatider och var rädda om varandra.