Lör 7 nov: Ohlin, Mille, Johan J och Pilen – S/S Marieholm

Ohlin, Mille, Johan J och Pilen
Ohlin, Mille, Johan J och Pilen

Tyvärr har Really Dan blivit tvugna att ställa in lördagens konsert den 7 nov. Dessbättre har vi lyckats hitta en mycket potent kvartett som hoppar in istället. För första gång i denna konstellation!

Mille o Ohlin har lirat tillsammans på duo, senast på Bluesföreningens lokal den 28:e. Mille har också delat scen med Johan Johansson vid ett flertal tillfällen. Ohlin o Pihl tar med sig bluesrocken från Statens Åsna. En intressant mix av musiker med olika musikaliska bakgrunder. Jazz o blues möter soul o rock n roll!

Missa inte denna kväll, kan vara enda gången på en långt överskådlig framtid som detta sker.

Bandmedlemmar

  • Mille Andersson – sång, elgitarr
  • Henrik Ohlin – sång, bas
  • Johan Johansson – keyboard
  • Henrik Pihlqvist – trummor

Bokning av plats måste ske i förväg. Vänligen notera att anmälan sker via SMS och endast SMS till telefon 0767-976747. I SMS:et anger du namn, datum och antal platser som önskas. Entrén är 350:- per person (musik och en varmrätt) (300:- för medlemmar i bluesföreningen) och beloppet för sällskapet betalas via swish till nr: 123 686 3112. Vid Entrén bockas ni av mot bokningslistan.

Observera att på grund av rådande omständigheter är antalet besökare begränsat per speltillfälle (lokalen är möblerad så att beslutande avstånd kan upprätthållas).

För att köra på bästa sätt har vi en vädjan till er gäster. När ni bokar, boka ihop så ert sällskap kan sitta tillsammans och umgås. Ni kommer att placeras utifrån er bokning och självklart de riktlinjer som gäller. Vår önskan är att ni allra helst bokar sällskap om fyra personer eller fler (mindre sällskap är så klart också välkomna).

Detaljer

Datum och tid:
Lördag 7 november 2020, 20:00 – 23:00
Artister:
Ohlin, Mille, Johan J och Pilen
Spellokal:
S/S Marieholm »
Biljettpris:
350:- för musik och en varmrätt (300:- för medlemmar i GBF)
Typ av arrangemang:
GBF Blues
Övrig info:
Entrén öppnar vid 18.00 och bandet spelar mellan ca 20.00 – 23.00
S/S Marieholm har fullständiga rättigheter